Friday, 7 June 2013

Syukur, terpilih untuk menang RM5K untuk MILO Breakfast Movement Contest!!

Bersawang sudeh blog me ni huhu

Banyak benda berlaku sebenarnya, dek kerana byk sgt nak kerja dibuat sampai dah bersawang blog saya huhu
(Banyak alasan!!)

Ok perkembangan terbaru me.. My entry terpilih untuk contest :

MILO Breakfast Movement Contest!!! Jika apa yg saya rancangkan dapat saya akan dapat RM5000 itu...
Insyallah... RM5000 tu banyak untuk saya yang tak berapa nak ada ni huhu... Ya Allah permudahkan lah urusan ku...

Saya share kat sini apa entry me tu ye:

"start workout every morning, my mum was right,
 breakfast is linked to many health benefits,
my goal is to wear my favourite skinny jeans where
 i kept so long in wardrobe because i can't wear it anymore right now."

Lanjutan emel dari pihak MILO yang me dapat pagi tadi:

Hi Noridawati, Abd Aziz!

Congratulations! The personal goal that you've submitted for MILO Breakfast Movement Day Contest has been selected.

Please email us a photocopy of your MyKad  (both front and back side) and your mailing address to XXXXX@XXXX.com  for verification purposes.

You will receive RM5000.00 as monetary support to help you achieve your personal goal that you’ve submitted for the MILO Breakfast Movement Day Contest.

In order to claim the monetary support, you are required to provide continuous progress updates regarding your submitted personal goal throughout the Contest Period. Regarding the progress updates, you must provide documentation in the form of the following:
  1.          Journals
  2.          Blogs – Blog Website URL
  3.          Photos or Videos
  4.          Payment – in the form of receipt for the expenses that are used to achieve your personal goal
hah tu dia, rezeki di pagi-pagi Jumaat!! Alhamdullilah syukurnya Ya Allah...

Setiap pagi sarapan dengan MILO sudah jadi rutin harian me, terutama kalau tak sempat breakfast hanya seteguk MILO sudah rasa terisi perut.. Mak juga selalu pesan kat saya, pagi-pagi sebelum nak buat apa-apa pun perut jangan kosong at least minum MILO pun jadi. Celoteh panjang pula saya

Ok kita teruskan dengan kisah entry saya dalam contest ni, me memang ada sehelai skinny jeans brand LEVIS yang saya beli zaman anak pertama dulu tahun 2010, ingatkan lepas 2011 hingga kini boleh la pakai. Mahal pula jeans tu kan, tapi penat ku sarungkan beberapa kali, bak kata pepatah orang tua "macam balut nangka daa.. tak muat langsung nak sarung huhu.. (nangis laju-laju)

So my mission, saya kena lah buat progress dan report kepada pihak terbabit . Dan jika my goal tercapai saya akan di hadiahkan dengan RM5000!! Kiranya diaorang bagi modal untuk merealisasikan my misi...

Alhamdulilah, banyak dalam perancangan saya nak buat ni sebenarnya.. Tunggu ye entry me satu persatu..

terima kasih MILO!!

terima kasih juga kawan-kawan, sesiapa sahaja yang sudi singgah di blog me ini

WISH ME LUCK!!

No comments:

Post a Comment