Thursday, 2 August 2012

Jadilah..

Semalam, dapat notis dari poslaju nama hubby, ada barang kena ambil dekat pejabat pos taman U, pelik jugak aku dgn hubby, pebenda ek? so hubby pick up kat pos sana sekali.

Taraaa... (gambar tak amik) dapat redbull sport bottle la.. lahai dapat rupanyer.. alhamdulilah, rezeki jugak ni.. padahal hantar satu je borang guna nama hubby, slogan pon main hentam sajalah labu, best gak botol ni, ketat dan agak terasa kalau pegang.. memang kalau isi air takkan tumpah punyer.. hubby siap2 bawak kat kedai, katanya nnti nak minum senang.. wah wah binik yg perah otak laki dapat hasil ek.. bluwekkk haha
So pagi ni, check out website redbull, so tgk nama husband ada kat situ.. tak sia-sia aku perah otak cipta slogan.. hehe Tapi nyesal gak tak masuk lagi satu nama aku, klu tidak dapat 2.. takpe ni baru permulaan kan?



                           

No comments:

Post a Comment