Wednesday, 8 August 2012

DIGI Jualan Juara Internet

Setelah di survey2... plan mana yang best, so aku rasa nak ambil plan DIGI ni, nak sambar Galaxy Tab 10.1 dengan RM649.. berbaloi-baloi rasanya.. (eh ni trademark CELCOM ekeke) , selain daripada pakej yang berbaloi dan murah siap ada rebat tu beb.. Promo ni tamat pada 2 September.. Apalagi jom serbu DIGI, haritu aku dah survey dan kat DIGI Taman Molek, memang parking penuh tu.. So cancel GT 7 rembat yang ni.. hehe


No comments:

Post a Comment