Monday, 23 July 2012

Wishlist 2013

Wawawawa advance, baru bulan 7 dah ada wish list untuk tahun 2013..

Ok ni wishlist aku untuk tahun depan, insyaallah, semoga diperluaskan rezeki dan dipermudahkan urusan aku, anak-anak dan suami tercinta:-

1) Refinance rumah - bulan 8 nanti genap 5 tahun sudah
2) Beli kereta baru - mungkin trade in dengan myvi baru
3) Cuti-cuti ke Melaka, Cameron Highlands - sebelum daniel start sekolah biasa boleh ponteng2 (hehehe)
4) Beli katil utk bilik daniel - dah nak masuk 6 tahun tu, kena asingkan tidurlah dah janji nak belikan bedsheet, selimut semua BEN10
5) Mungkin shopping-shopping di KL pasal encik suami sudah gila dengan midvalley, alamanda, the mall, maklumlah duduk johor mana pernah ada sales gila-gila mcm KL
Ok cukup 5 ni dulu... one by one kata orang putih... Moga terlaksana hendaknya.. aminnn

No comments:

Post a Comment