Monday, 23 July 2012

Oh galaxy tab..

Kecur-kecur air liur mengidam benda alah ni, tak dapat 7.7 dapat 7.0 pun jadilah, hai... harap-harap cik abang ku sayang dapat menjadi kan ngidamku ini menjadi kenyataan.. birthday wish ye papa.. sempena birthday bulan lapan ni. Wah dah ingatkan gitu awal-awal...



Sebenarnya, encik suami nak bagi hadiah jam sama macam dia punya jam, brand titoni, tapi mama tak berapa minat pula papa bab-bab jam ni, dari papa bagi mama jam nak cecah ribu baik papa belikan mama galaxy tab ni, boleh lah mama update blog hihi..

Ok ok dah cukup berangan, semoga menjadi kenyataan, papa kata nak kerja keras dulu raya ni banyak tempahan cincin nak fokus dulu oder pelanggan, lepas raya insyaallah... yeayy hepi-hepi (berangan lagi)

No comments:

Post a Comment