Tuesday, 24 July 2012

Kisah Daniel di tadika

Gambar-gambar semua diambil dari fb tadika al hawi, credit tu teacher aisyah, guru kelas 5 cerry daniel, thank you so much teacher, Hari tu ambil report card daniel, so far teacher kata daniel takde masalah, alhamdullilah baca boleh dah tapi ni pon ikut mood dia, hafal yassin pon dah boleh walaupon bacaan dia ada ikut suka hati dia jer tak ikut bunyi yang betul..

Sejuk perut mama tengok gambar ni :))




Semoga menjadi anak yang soleh dunia akhirat sayang... amin

No comments:

Post a Comment