Monday, 23 July 2012

Dimulakan dengan bismillah..

Bismillahhirrohmannirohim..

Assalammualaikum, hari ini 24 julai 2012, alhamdulillah akhirnya aku berjaya membuat blog. Sudah lama niat ini terpasang , tersirat di kalbu huhu.. akhirnya hari ini menjadi kenyataan (poyo je kan)... banyak faktor-faktor yang membuatkan niat tertangguh sebenarnya (alasan).. tunggu lah ada smart tab ni (coming soon) harap-harap blog aku ni tak bersawang hendaknya... banyak juga yang ingin aku ceritakan berkenaan aku, family etc khususnya.

No comments:

Post a Comment