Monday, 23 July 2012

Contest punyer cerita

Bulan puasa ni, banyak masa terluang, tengah gugel-mengugel contest, sekali ternampak gambar grand livina beso-beso.. Uish ni kereta idaman malaya ku.. Wah ada contest nampaknya...

Try hantar satu cerita dulu, ya Allah bestnyer kalau dapat menang grand livina tu kan... Erm cerita kisah bangga si cilik di bulan perayaan...:, terus dapat satu idea.. and yang ni sudah terhasil satu cerita, ingat nak tambah lagi dalam dua ke...

Ya Allah andai ini sudah tertulis rezeki ku kau permudahkanlah... tawakaltualullah

Sebenarnya masuk contest ni pun suka-suka, pernah menang contest sms Kotex tunai RM100, "Name me online" untuk genting resort dapat ipod (tapi kena pick up sendiri so tak amik burn je), dua ni lah join sesaja.. tapi alhamdulillah ada rezeki.. :) sekarang ni nak cuba nak cuba lah walaupon bukan peng'contest' tegar, apa salahnya mencuba mana tau rezeki kan.. ;)

No comments:

Post a Comment